DEU ANYS DE LA MATANÇA DE MADRID

El PSOE, sobre l'11-M: "Que mai més ningú sembri dubtes i causi tant dolor"

López assenyala que el PP no té candidat a les europees perquè "ningú vol donar la cara per Rajoy"

El secretari d’organització del PSOE, Óscar López.

El secretari d’organització del PSOE, Óscar López. / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
JUAN RUIZ SIERRA / Madrid

Quan falta un dia per al desè aniversari dels atemptats de l'11-M, els socialistes han aprofitat aquest dilluns per enviar un missatge molt ferm sobre els efectes que l'anomenada 'teoria de la conspiració'. "Volem tenir un record per a les víctimes i els seus familiars. A partir d'aquí, reafirmar el compromís del PSOE que mai s'oblidi el que va passar i que mai més ningú sembri dubtes i causi tant dolor", ha dit el secretari d'organització, Óscar López, després de l'executiva del partit. "Seria convenient que mai més ningú alimenti teories de la conspiració", ha continuat el número tres dels socialistes. 

Notícies relacionades

La reunió del PSOE ha estat centrada en les eleccions europees del 25 de maig. A diferència del PP, en què Mariano Rajoy continua sense revelar el candidat tot i les pressions de dirigents conservadors perquè faci l'anunciMariano Rajoy , els socialistes ja han designat com a cap de llista Elena Valenciano, la vicesecretària general, que es troba en plena precampanya. 

López ha aprofitat el contrast per burxar en la ferida de la presumpta divisió del PP. "El PSOE arriba amb la tasca feta, mentre que el PP arriba sense candidat, sense projecte, amb molt embolic intern i poques ganes. Potser és que ningú vol defensar les polítiques de Rajoy. O és que està tan assetjat pel 'cas Gürtel' que ningú vol donar la cara", ha dit el secretari d'organització.