LA CONFERÈNCIA POLÍTICA DEL PSOE

Jaúregui veu "molt possible" que Patxi López o Eduardo Madina liderin el PSOE

El coordinador de la conferència política subratlla que "l'aportació del socialisme basc en el socialisme espanyol ha sigut sempre molt notable"

Jáuregui (dreta), amb Elena Valenciano i Rubalcaba, el novembre de l’any passat a Madrid.

Jáuregui (dreta), amb Elena Valenciano i Rubalcaba, el novembre de l’any passat a Madrid. / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts

El coordinador de la conferència del PSOERamón Jáuregui, ha presagiat aquest divendres que "és molt possible" que els socialistes bascos Patxi López o Eduardo Madina acabin liderant el partit a Espanya. "És possible i, fins i tot, és molt possible. Això pot passar", ha assegurat en una entrevista a Radio Euskadi al ser preguntat sobre si un dirigent socialista basc podria portar les regnes del PSOE.

Notícies relacionades

El diputat socialista ha remarcat que "l'aportació del socialisme basc en el socialisme espanyol ha sigut sempre molt notable" i "hi ha hagut molt gent bona" en el PSE. "És molt possible que, per descomptat Eduardo [Madina] i Patxi [López], hi participin", ha afirmat sobre la possibilitat de que es presentin a les primàries.

No obstant, Jaúregui ha donat per fet que també estarà en aquesta pugna el secretari general del partit, Alfredo Pérez Rubalcaba, a de qui ha assegurat que "és resistent, és un lluitador i és molt conscient del treball que ha de fer perquè sap com està el país i d'on ve el partit".