Un regidor del PP a Lleida els diu "assassins" als assistents a la Via Catalana

El regidor Pau Pintó revoluciona les xarxes socials al qualificar també de "rates" els que van formar la cadena humana

Captura de la pàgina de Facebook del regidor de Lleida Pau Pintó, que posteriorment va ser suprimida.

Captura de la pàgina de Facebook del regidor de Lleida Pau Pintó, que posteriorment va ser suprimida.

1
Es llegeix en minuts

Un altre alt càrrec del PP, aquesta vegada el regidor de Lleida Pau Pintó Torné, ha tornat a copar les xarxes socials per les seves crítiques als que van formar la cadena humana del dia 11.

El regidor va compartir al seu mur de Facebook el dia 10 --encara que posteriorment va esborrar la captura-- una imatge en què es podia llegir que la gent de "Bildu, Amaiur, Aralar, Sortu... juntament amb CiU- ERC-PSC" i, en general, tots els que "van a la cadena separatista" són "assassins".

Però Pintó va anar més enllà, a l'afegir a la imatge compartida "NO TENÉIS NI VERGUENZA NI DIGNIDAD sepaRATAS", en què també qualifica els assistents a la Via Catalana de "rates".

La notícia ha arribat a Twitter, on els usuaris han començat a criticar el comportament del regidor de Lleida amb el 'hashtag' #paupintotorne, com General Basset II*II (@jbaptistabasset), que assegurava:

 

Toni Albà II*II (@tonialba):

Notícies relacionades

 

Aquesta nova relliscada d'un càrrec del PP s'uneix a altres de recents, com el del número dos de la Marca Espanya, que va dimitir després de publicar a Twitter "Catalans de merda. No es mereixen res" arran dels xiulets que es van poder sentir durant la cerimònia d'inauguració dels Mundials de natació a Barcelona.