Desplegament policial inèdit davant la crida a assetjar el Congrés

Interior mobilitza 1.400 dels 2.800 antidisturbis que hi ha a Espanya i el 15-M rebutja la convocatòria feta per col·lectius minoritaris

Detall del dispositiu policial davant el Congrés, ahir a la tarda a Madrid.

Detall del dispositiu policial davant el Congrés, ahir a la tarda a Madrid. / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
MANUEL VILASERÓ / MAYKA NAVARRO / Madrid

La convocatòria per part d'algunes organitzacions per iniciar avui a partir de les cinc de la tarda un"setge indefinit"alCongrés dels Diputatsha portat elMinisteri de l'Interiora desplegar el dispositiu policial més gran que es recorda a l'entorn de laCambra. Més de 1.400antidisturbisdels prop de 2.800 que hi ha a Espanya protegiran ses senyories malgrat que la majoria dels grups vinculats al15-M s'han desmarcat de la convocatòria.

Notícies relacionades

La crida va ser llançada fa un mes per laplataforma ¡En pie!, un grup que "no està integrat per més de 10 persones", segons fonts del 15-M. El seu objectiu declarat era "forçar la dimissió del Govern, la dissolució de les Corts i començar un procés constituent". Tot això malgrat que es trobaran una Cambra semibuida. Cap dijous a la tarda sol haver-hi activitat i, a més, lataula del Congrésva decidir suspendre elpleque se celebra els matins.

>>Llegiu la informació completa sobre eldesplegament policial contra el setge al Congrés a e-Periódico.

Temes:

Indignats