Anar al contingut

COMPAREIXENÇA AL TSJC

Crespo declara aquesta tarda pel cas de la màfia russa

L'exalcalde de Lloret de Mar està imputat en el 'cas Clotilde' per presumptes delictes de suborn i prevaricació

L'exalcalde de Lloret de Mar (la Selva) Xavier Crespo, diputat per CiU al Parlament, està citat a declarar aquest dimarts a la tarda davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per la seva imputació pels presumptes delictes de suborn i prevaricació en el 'cas Clotilde', vinculat a la màfia russa. El jutge de l'Audiència Nacional va informar el TSJC, que va decidir sobre la imputació per tractar-se d'un parlamentari, que hi havia indicis que Crespo va rebre regals per part del presumpte cap de la trama, Andrei Petrov.

Segons fonts judicials, Crespo ha arribat cap a les 15.00 hores a l'edifici del Palau de la Justícia, on la magistrada Maria Eugènia Alegret té previst prendre-li declaració com a imputat a les 17.00 hores. D'aquesta manera ha evitat als mitjans de comunicació.

El jutge també considera que Petrov va patrocinar durant tres anys, per uns 270.000 euros, els clubs d'hoquei i de futbol de Lloret a instàncies de Crespo i de l'exprimer tinent d'alcalde Josep Valls.

Entre els altres imputats en el cas figuren, a més de Petrov i Valls, el cunyat del presumpte cap, Constantin Mischanin; l'arquitecta Pilar Gimeno; el president del club d'hoquei de Lloret, Joan Perarnau, i la secretària de Petrov, Jessica Holeguin.

Abans de Crespo han prestat declaració dos testimonis.

0 Comentaris
cargando