Anar al contingut

LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL GOVERN

ICV exigeix a Rajoy el cessament immediat de Wert

Herrera acusa el ministre d'Educació de voler "carregar-se la convivència" i "atemptar" contra "un model de país"

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, exigeix al president del Govern, Mariano Rajoy, el cessament immediat del ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert, per "atemptar contra un model de país" amb el nou esborrany de la llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMCE). Herrera considera que Wert hauria de dimitir o ser cessat pel cap de l'Executiu.

En declaracions als periodistes després de visitar aquest dimarts treballadors de l'Hospital de Sant Pau, tancats al centre com a mesura de protesta contra les retallades sanitàries, el líder ecosocialista ha demanat a la resta de forces catalanes recórrer juntes davant el Tribunal Constitucional (TC) l'esborrany de Wert, tal com ja s'ha plantejat fer el PSC. Herrera insta a "no complir aquest disbarat" que identifica amb "carregar-se el model d'immersió lingüística i la convivència".

Els resultats del 25-N

"Si ha entès alguna cosa dels resultats de les eleccions", afirma el líder d'ICV en un clar missatge a Rajoy, "que cessi el ministre Wert perquè està atemptant contra un model de país que és un èxit".

Temes: LOMCE