LA POLÍTICA EDUCATIVA DEL GOVERN

ICV exigeix a Rajoy el cessament immediat de Wert

Herrera acusa el ministre d'Educació de voler "carregar-se la convivència" i "atemptar" contra "un model de país"

Joan Herrera reclama el cessament de Wert / periodico

1
Es llegeix en minuts

El secretari general d'ICV,Joan Herrera, exigeix al president del Govern,Mariano Rajoy, el cessament immediat delministred'Educació i Cultura,José Ignacio Wert, per "atemptar contra un model de país" amb el nou esborrany de la llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMCE). Herrera considera que Wert hauria de dimitir o ser cessat pel cap de l'Executiu.

Notícies relacionades

En declaracions als periodistes després de visitar aquest dimarts treballadors de l'Hospital de Sant Pau, tancats al centre com a mesura de protesta contra les retallades sanitàries, el líder ecosocialista ha demanat a la resta de forces catalanes recórrer juntes davant elTribunal Constitucional (TC) l'esborrany de Wert, tal com ja s'ha plantejat fer elPSC. Herrera insta a "no complir aquest disbarat" que identifica amb "carregar-seel model d'immersió lingüísticai la convivència".

Els resultats del 25-N

"Si ha entès alguna cosa dels resultats de les eleccions", afirma el líder d'ICV en un clar missatge a Rajoy, "que cessi el ministre Wert perquè està atemptant contra un model de país que és un èxit".

Temes:

LOMCE