INVESTIGACIÓ D'UN PRESUMPTE CAS DE DESVIAMENT DE CAPITALS

Urdangarín va intentar captar famosos per a una fundació sota sospita

El duc va tractar d'atraure al seu projecte Miguel Bosé, Samuel Etoo i Alejandro Sanz

1
Es llegeix en minuts
MARISA GOÑI / J. G. ALBALAT / Palma / Barcelona

Iñaki Urdangarín i el seu soci,Diego Torres, van intentar envoltar-se de primeres figures del món de l'espectacle i de l'esport per fer més atractius els seusprojectes presumptament solidaris.

Apel·lant a la seva sensibilitat amb els més desafavorits, els imputats van voler convidar --sense que consti la seva acceptació-- cantants comAlejandro Sanz iMiguel Bosé i labailaoraSara Barasa integrar-se com a membres del consell assessor de la Fundació Esport, Cultura i Integració Social (FDCIS), presidit pelgendre del Rei. Aquesta fundació és una de les entitats que apareixen en les diligències judicials que instrueix el jutge de Palma,José Castro.

Notícies relacionades

Però Sanz, Bosé i Baras no van ser els únics. Una llarga llista d'esportistes van rebre la proposta el 2007. Del món del futbol, es va pretendre el llavors davanter del FC BarcelonaSamuel Etooi l'actual director esportiu del primer equip,Andoni Zubizarreta. Del bàsquet, estrelles comPaul Gasoli històrics comJuan Antonio Corbalán.

>> Si voleu llegir la notícia completa, aboneu-vos a e-PeriodicoSi voleu llegir la notícia completa, aboneu-vos a e-Periodico

Temes:

Cas Nóos