AIXECAT EL SECRET DE SUMARI

L'advocat d'Urdangarín afirma que el duc tindrà ara "l'oportunitat de començar a defensar-se"

Mario Pascual Vives sosté que hi havia un "clam popular" perquè el gendre del Rei fos imputat

L’advocat d’Iñaki Urdangarín, Mario Pascual, ha assegurat aquest divendres que el seu client és absolutament innocent. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts
FIDEL MASREAL / Barcelona

L'advocat d'Iñaki Urdangarín, Mario Pascual Vives, ha defensat aquest dijous, després de conèixer la imputació del seu client per les suposades activitats delictives de l'Institut Nóos, l'"absoluta innocència" del seu client i ha assegurat que el duc de Palma tindrà ara l'"oportunitat de començar a defensar-se" de les informacions i valoracions aparegudes fins ara als mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

Preguntat sobre si creia que Urdangarín seria imputat, Vives ha assenyalat que "semblava un clam popular que fos imputat". L'advocat ha explicat que encara no ha tingut accés a l'acte però quan l'hi facilitin començaran a estudiar "amb minuciositat" el contingut del sumari.

Vives, que per la diferència horària amb Washington encara no havia pogut posar-se en contacte amb Urdangarín, ha assenyalat que el duc de Palma està preocupat per l'efecte que aquest assumpte està tenint en la família reial.

Temes:

Cas Nóos