DECLARACIÓ AL SENAT

Alicia Sánchez-Camacho declara deutes per 747.200 euros

La presidenta del PP Catalunya assegura que té ingressos per més de 82.000 euros

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Alicia Sánchez-Camacho, presidenta del PP a Catalunya, declara un sou de 82.593,58 euros del Senat, el Ministeri de Treball (Tesoreria General de la Seguretat Social en concepte de triennis) i del Parlament de Catalunya. No declara dividends ni participacions bancàries i sí un ingrés de 600 euros de l'empresa Cuarzo Producciones, SL.

La declaració de Sánchez-Camacho --divorciada i amb un fill-- no inclou cap casa o bé immoble en propietat i sí, en canvi, quatre préstecs amb diferents entitats bancàries, amb un deute pendent de 747.200 euros.

De La Caixa ha rebut 648.000 euros, que deu gairebé íntegrament. La resta són 26.000 euros amb el BBVA; 37.000 amb el Barclays i un altre de 55.000 amb el Banco Popular.

Notícies relacionades

Les dades ja les va fer públiques  Sánchez-Camacho responent a la iniciativa que el candidat d'ICV-EUiA, Joan Herrera, va llançar en el fòrum de debat Primera Plana d'EL PERIÓDICO.

Llavors la diputada ja va declarar un pis amb un valor de 648.000 euros comprada "en règim de carència". El PP de Catalunya ha informat que l'absència de la casa es deu a "un error de transcripció" i que la setmana que ve presentaran al Senat la rectificació corresponent.