DECLARACIÓ DAVANT LA JUTGE

L'exregidora Itziar González afirma que es va sentir "traïda" per l'hotel del Palau

L'exresponsable de Ciutat Vella rebutja que García Bragado la pressionés sobre el cas

1
Es llegeix en minuts
J. G. ALBALAT / Barcelona

L'exregidor de Ciutat Vella Itziar González ha declarat avui davant la jutge que instrueix el tràfic d'influències en el cas del projecte de l'hotel del Palau que es va sentir "utilitzada i traïda" a la vegada que ha relatat les seves discrepàncies amb alts càrrecs de l'Ajuntament, entre ells el tinent d'alcalde Ramon García Bragado, imputat per la causa.

La testimoni, que ha declarat per videoconferència, ha precisat que estava en contra del projecte de l'hotel del Palau encara que el va assumir perquè era "part de l'equip de govern municipal". González ha reconegut que va intentar modificar el projecte, i fins i tot paralitzar-lo quan va saber que el projecte no era del Palau sinó d'una promotora privada, però que es va trobar amb l'oposició de García Bragado i va dimitir.

No obstant, va rebutjar pressions d'aquest alt càrrec, en contra del que havia donat a entendre en la seva anterior declaració.

Notícies relacionades

També han declarat avui, per tercera vegada, davant aquesta mateixa jutge, els dos exresponsables del Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull. Millet ha assegurat que desconeixia a què es referien unes anotacions en què apareix una xifra que suposadament cobraria el Palau de l'empresa contractista de l'obra de l'hotel.

Montull, en canvi, sí que ha admès que demanarien 700.000 euros "addicionalment" a qui fes l'obra, però que finalment no es va demanar.