EL PATRIMONI DELS POLÍTICS

Rivera revela que té dos pisos a la Garriga, un Audi, una Yamaha i 5.000 euros

El líder de Ciutadans segueix l'exemple d'Herrera i convida la resta dels candidats a emular-lo

1
Es llegeix en minuts
ACN / Barcelona

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha publicat avui al seu bloc el seu patrimoni personal. Segons declara, té dos pisos a la Garriga (Vallès Oriental), un de 60 metres quadrats de 150.000 euros i un altre de 90 metres quadrats de 300.000, a més d'un cotxe Audi A3, una moto Yamaha FZ1-S i 5.000 euros en un compte corrent.

Notícies relacionades

Respecte de les vivendes, que està pagant amb hipoteques a 20 i 35 anys, Rivera puntualitza que en posseeix la meitat, ja que l'altra meitat pertany a la seva parella, amb qui espera una filla per al pròxim abril. El de 60 metres és el primer que va tenir, però explica que no el va poder vendre per adquirir el segon, de manera que el té llogat per pagar la hipoteca.

El candidat de Ciutadans considera que en un altre moment de "més confiança entre ciutadans i responsables públics" no seria necessari publicar el patrimoni. No obstant, arran dels casos Palau, Pretòria i Gürtel, "cal mostrar públicament totes les proves que evidenciïn que, per a nosaltres, la política no és unmodus vivendi, un negoci ni una forma d'enriquiment". Rivera ha animat la resta dels candidats a fer el mateix per tornar la confiança als ciutadans que els "paguen el sou".