DESCANS A LA SEVA TERRA

Rajoy començarà dilluns que ve a Pontevedra unes vacances en família

El líder del PP aprofitarà per fer llargues caminades i llegir llibres pendents, especialment, novel·la històrica

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del PP, Mariano Rajoy, començarà dilluns que ve les seves vacances estiuenques a la província de Pontevedra. Fonts del PP destaquen que interromprà ocasionalment el seu repòs estival del mes d'agost per participar en algun acte per Galícia, fet que encara no està tancat, i desplaçar-se a Madrid per reprendre assumptes de feina pendents.

L'últim acte de l'agenda de treball de Rajoy en el present curs polític serà aquest cap de setmana a Galícia, on protagonitzarà diferents actes de partit, el líder dels populars, doncs, no haurà de fer un viatge llarg per començar les vacances.

Platja de La Lanzada

Notícies relacionades

El president del PP aprofitarà les seves jornades de descans per estar amb la família i per fer les llargues caminades que tant li agraden, especialment per la platja de La Lanzada, que és una de les seves favorites, com ell mateix ha reconegut en alguna ocasió. També llegirà llibres pendents, sobretot novel·la històrica, el gènere que més segueix.

Rajoy previsiblement començarà el pròxim curs polític a Galícia, a finals d'agost. Uns dies després es reunirà el Comitè Executiu Nacional del PP, en concret el 6 de setembre a Santiago de Compostel·la.