POSSIBLE IRREGULARITAT

L'Ajuntament de BCN revisarà una subvenció a Acció Cultural

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

L'Ajuntament de Barcelona revisarà una subvenció de l'Institut de Cultura de Barcelona (Icub) a l'entitat Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a l'haver-hi detectat "irregularitats", després d'un prec que el Partit Popular va presentar ahir a la comissió de cultura sobre el destí final d'aquesta subvenció.

Notícies relacionades

El regidor popular Javier Mulleras va explicar que el 5 de maig del 2007, pocs dies abans de les eleccions municipals i autonòmiques, es va celebrar una manifestació a València organitzada per l'entitat amb el lema 1707-2007. Ja n'hi ha prou que commemorava la batalla d'Almansa i que, segons el regidor, va acabar amb protestes contra el PP.

Mulleras va recordar que l'Icub va concedir una subvenció de 8.000 euros a ACPV per al projecte de la programació del Centre Ovidi Montllor, en què figuraven diverses factures amb una despesa de 3.049 euros per contractar cinc autocars d'Alcoi a València per al mateix dia de la marxa. El PP, no obstant, assegura que en aquest centre "no apareixia cap esdeveniment relacionat" per a aquell dia, de manera que "no es justifica la despesa dels autocars en les factures presentades per ACPV".