EL MILITAR, DONAT D'ALTA

L'Ertzaintza no troba indicis d'atemptat d'ETA en el tret contra un sergent de Sant Sebastià

1
Es llegeix en minuts
EFE / SANT SEBASTIÀ

L'Ertzaintza investiga el lloc on ahir a la nit va ser ferit de bala un sergent de l'Exèrcit a Sant Sebastià. Encara que la policia autonòmica no descarta cap hipòtesi, ha reiterat que no hi ha indicis que es tracti d'un atemptat d'ETA, segons ha informat el departament basc d'Interior.

El militar, M. R. V. de 28 anys, ha estat donat d'alta a l'Hospital Donostia, on havia estat ingressat, ha comunicat el Servei Basc de Salut.

El ferit es trobava en observació des d'ahir a les 22.45 hores i va ser intervingut per netejar-li la ferida causada per la bala, que tenia l'orifici d'entrada per la part del davant de l'espatlla esquerra i de sortida per la zona de l'omòplat.

Recerca de la bala

Notícies relacionades

Segons les primeres declaracions del ferit, el militar va ser abordat de front per una persona que li va disparar a l'espatlla quan caminava pel passeig d'Uba, a prop de l'aquarterament de Loiola.

La policía autonòmica ha custodiat aquesta nit la zona i segueix investigant per aclarir els fets. Els agents busquen a més la bala que va ferir el suboficial, ja que el projectil no va quedar allotjat al seu cos.