Seguretat viària

La Policia Local de Parets posa més de 80 multes a usuaris de patinets elèctrics

El cos policial també ha interposat quatre denúncies per conduir aquests vehicles sota els efectes de substàncies psicotròpiques

La Policia Local de Parets posa més de 80 multes a usuaris de patinets elèctrics

JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Parets del Vallès (Vallès Oriental) ha tancat el 2022 amb 85 denúncies per infraccions de l’ordenança municipal de mobilitat i circulació relacionades amb Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Durant el 2022, el cos policial també ha interposat quatre denúncies per conduir patinets elèctrics sota els efectes de substàncies psicotròpiques.

L’actual ordenança municipal de mobilitat i circulació de Parets, que ordena i regula els diferents modes de mobilitat, entre d’altres, els usos dels patinets elèctrics i de la resta de VMP, va entrar en vigor el 22 de novembre del 2021. Durant el mes de desembre, l’Ajuntament i la Policia Local van posar en marxa una campanya informativa en el municipi, amb repartiments de tríptics a la ciutadania i xerrades en els centres educatius sobre la nova ordenança i les normes l’ús dels VMP.

Notícies relacionades

En aquest sentit, no va ser fins a mitjans de gener del 2022 quan la Policia Local va començar a aplicar l’ordenança municipal de mobilitat i circulació. Un dels principals objectius de nova regulació de mobilitat i circulació va ser el de garantir la convivència i pacificació de vianants i els vehicles en la via pública, en resposta a la proliferació dels VMP en l’espai públic.

Més notícies del Vallès Oriental a l’edició local d’EL PERIÓDICO