CorreParets

L’Ajuntament de Parets i Càritas Parets recullen les joguines solidàries del CorreParets

Dimarts passat l’Ajuntament va visitar una de les botigues col·laboradores amb motiu de la recollida de joguines

L’Ajuntament de Parets i Càritas Parets recullen les joguines solidàries del CorreParets
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La iniciativa CorreParets, realitzada diumenge passat, 18 de desembre, és una cursa solidària organitzada per l’Ajuntament de Parets i Càritas Parets i que compta amb la col·laboració de diferents entitats i empreses municipals.

En l’entrega d’aquest any, la iniciativa solidària va comptar amb 300 participants aproximadament, l’entrada de la qual a l’acte ha permès recaptar donatius per comprar joguines a nens pertanyents a famílies necessitades.

El CorreParets s’ha tornat una tradició de final d’any a la localitat

Francesc Juzgado, alcalde de la localitat, va visitar dimarts passat la botiga Don Dino, una de les col·laboradores, per recollir les joguines amb allò recaptat en la cursa solidària. «Hem fet la continuació del que es va fer amb el CorreParets, amb la finalitat que cap nen es quedi sense joguina», comenta. També assegura que aquesta iniciativa s’ha convertit ja una tradició en el municipi, ja que està en vigor des del 2016.

Notícies relacionades

A la visita també van acudir representants de Càritas Parets que, juntament amb l’ajuntament local, són els principals impulsors d’aquest acte solidari.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO