Seguretat

L’ajuntament inicia, junt amb la Policia Local, la campanya de seguretat de Nadal als comerços ‘Parets del Vallès més segur’

La campanya es fa durant el desembre i comporta el reforç de dos agents del cos de la policia tant en el torn de matí com en el de tarda

L’ajuntament inicia, junt amb la Policia Local, la campanya de seguretat de Nadal als comerços ‘Parets del Vallès més segur’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de l’augment d’activitat comercial en les dates nadalenques, l’ajuntament ha extremat les mesures de seguretat per evitar els delictes al municipi.

Per això, per a aquesta campanya, en conjunt amb la Policia Local, es reforçaran els torns de matí i de tarda amb un agent més del cos.

A través de les xarxes socials, el govern local ha publicat un tríptic amb informació detallada de la campanya, així com diversos consells orientatius per a la seguretat dels comerços del municipi.

L’aglomeració de gent i l’increment a les entrades i sortides dels comerços fan que l’activitat delictiva augmenti respecte a altres èpoques de l’any.

Els comerços hauran de confirmar la identitat del client a l’hora de fer un pagament amb targeta.

Al tríptic, la Policia Local recomana limitar les vies d’accés als comerços, per facilitar el control i dificultar la fugida en cas de robatori. També recomanen que des dels mateixos comerços s’actuï amb responsabilitat i verifiquin la identitat del comprador a l’hora de fer pagaments amb targeta.

Notícies relacionades

El document inclou una metodologia a seguir per poder garantir la seguretat tant en els pagaments com en l’establiment. Amb aquesta campanya, Parets s’afegeix a una llarga llista de municipis que decideixen extremar les mesures de seguretat per a aquestes dates tan assenyalades.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO