Actuacions

El Club Patí Parets celebra el 20è Festival de Nadal

Durant l’acte van participar un total de 220 patinadors, membres del club i de les quatre escoles del poble: Lluís Piquer, Vila Parietes, Pompeu Fabra i Pau Vila

El Club Patí Parets celebra el 20è Festival de Nadal

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Patí Parets (Vallès Oriental) va celebrar el 18 de desembre el 20è Festival de Nadal amb una esdeveniment en què tots els membres del club i de les escoles que realitzen l’extraescolar de patinatge van ensenyar el que han après durant la temporada. Durant l’acte van participar un total de 220 patinadors, membres del club i de les quatre escoles del poble: Lluís Piquer, Vila Parietes, Pompeu Fabra i Pau Vila.

La mostra va comptar amb actuacions individuals i duos interpretats pels esportistes del club que han aconseguit classificar-se pels campionats d’Espanya aquesta temporada i amb el reconeixement a la patinadora Aina Martín, que ha celebrat la seva última temporada com a patinadora. A més, van comptar amb la participació del patinador argentí Carlos Urquía i del CPA Terrassa com a club convidat.

Notícies relacionades

Per part de l’Ajuntament de Parets, les regidores O’hara Valdivia i Gemma Garcia van fer una entrega d’obsequis als esportistes del club que han arribat a campionats internacionals i estatals aquesta temporada. Els balls de les patinadores del club van estar tematitzats sobre les etapes de la història: les més petites van interpretar la prehistòria fent de picapedreres; el grup de promoció va interpretar l’edat antiga amb Grècia i les olimpíades; el grup de formació va interpretar l’edat moderna amb la revolució industrial i, per últim, el grup avançat i Worldskate va interpretar l’edat contemporània amb robots.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO