Subvencions

L’Oficina Local de Vivenda de Parets tramita 244 ajudes per al lloguer el 2022

Les subvencions han anat dirigides a persones grans, a persones joves i a persones més grans de 36 anys

L’Oficina Local de Vivenda de Parets tramita 244 ajudes per al lloguer el 2022
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Oficina Local de Vivenda de l’Ajuntament de Parets(Vallès Oriental) ha tramitat aquest any 244 ajudes en matèria de vivenda de les diferents convocatòries d’ajudes a lloguer que va obrir l’Agència de Vivenda de Catalunya.

En total, les subvencions tramitades es poden agrupar entre: subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans, subvencions per al pagament BO JOVE, subvencions per al pagament de lloguer MITMA (més gran de 36 anys), i subvencions per al pagament de lloguer MITMA (menors de 36 anys).

Les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans consisteixen en subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en una vivenda en règim de lloguer a persones de 65 o més anys en risc d’exclusió social. D’aquesta tipologia s’han tramitat 25 expedients.

Quant a les subvencions per al pagament BO JOVE –80 de tramitades en total–, són subvencions per facilitar el gaudi d’una vivenda o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús a persones joves amb escassos mitjans econòmics, ajudes en règim de concurrència no competitiva, per a joves que en el moment de realitzar la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos i compleixin els requisits de la convocatòria.

La tercera subvenció tramitada, la del pagament de lloguer MITMA (més gran de 36 anys), consisteix en una subvenció per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i la permanència en una vivenda en règim de lloguer en sectors de població en risc d’exclusió social. El 2022, s’han comptabilitzat un total de 83 ajudes d’aquesta tipologia.

Notícies relacionades

I, finalment, les subvencions per al pagament de lloguer MITMA (menors de 36 anys), són subvencions per facilitar l’emancipació i gaudi d’una vivenda o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús per a persones joves que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin fins a 36 anys. D’aquests últims, l’oficina ha tramitat 56 expedients aquest any.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO