Més de 300 participants

Parets celebra el CorreParets, la cursa solidària perquè cap criatura es quedi sense joguines

L’esdeveniment tenia un preu d’inscripció de 5 euros i, com a obsequi, es van entregar als participants una samarreta tècnica, un gorro de Pare Noel i un entrepà

Parets celebra el CorreParets, la cursa solidària perquè cap criatura es quedi sense joguines

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cursa CorreParets és una tradició dins de les activitats nadalenques de cada any al municipi, on els paretans i paretanes s’uneixen, una vegada més, en l’esdeveniment solidari de la ciutat per contribuir en la compra de joguines per a nens i nenes sense recursos. Sota el lema ‘Si tu corres, jo jugo’, l’activitat es va celebrar el 18 de desembre, a les pistes d’atletisme.

La cursa la van organitzar l’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) i Càritas Parets, amb la col·laboració de Don Dino i entitats i empreses del municipi, com el Club d’Atletisme Parets, el Club d’Activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, Bikers Parets, la Penya Blaugrana Parets i ColaCao.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va voler agrair als més de 300 participants que «s’han apuntat per una causa solidària, la de recaptar diners per comprar regals per als nens i nenes que desgraciadament no en poden tenir».

Notícies relacionades

El recorregut de la cursa va ser de 5 km de baixa dificultat i apta per a famílies, amb un circuit circular, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme del municipi. La cursa tenia un preu d’inscripció de 5 euros i, com a obsequi, es van entregar als participants una samarreta tècnica, un gorro de Pare Noel i un entrepà.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO