Via pública

L’Ajuntament de Parets tanca el 2022 amb 1.500 incidències resoltes

Les incidències han anat descendint gradualment al llarg de l’any 2022 fins al desembre

L’Ajuntament de Parets tanca el 2022 amb 1.500 incidències resoltes

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental), el 2 de desembre, havia tancat un total de 1.360 incidències i preveu acabar l’any amb una xifra aproximada de 1.500 incidències resoltes en el període comprès de l’1 de gener al 31 de desembre.

Quant als mesos, el mes amb més incidències resoltes ha sigut el febrer, amb un total de 230. D’altra banda, les incidències han anat descendint gradualment al llarg de l’any 2022 fins al desembre.

Hi ha 17 àmbits en els quals estan agrupades les incidències de la via pública de Parets i els més representatius del 2022 són la neteja (un 15%), la senyalització (un 14%), les voreres (un 13%) i el mobiliari urbà (un 10%), que signifiquen més d’un 50% del total, unes xifres molt similars a les estadístiques de l’any passat.

Notícies relacionades

Des del consistori local asseguren que «després d’analitzar l’evolució de les dades registrades des de l’Oficina d’Incidències» s’està treballant per una «millora de la gestió de peticions fetes», amb l’objectiu de «donar-li més celeritat amb l’optimització dels recursos disponibles».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO