A partir del 28 de novembre

L’Ajuntament de Parets inicia actuacions «de millora» de la via pública

Les obres inclouran, entre d’altres, l’ampliació de voreres o l’adaptació dels passos de vianants

L’Ajuntament de Parets inicia actuacions «de millora» de la via pública

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès (Vallès Oriental) iniciarà pròximament actuacions «de millora» de la via pública amb diversos treballs que passaran, entre d’altres, per l’ampliació de les voreres fins al reasfaltatge de carrers del municipi.

Quan a l’inici dels treballs, estan previstos a partir del 28 de novembre, quan començaran les obres d’ampliació de voreres amb una durada de quatre setmanes i subjecta a possibles incidències meteorològiques.

Entre les actuacions previstes es troben l’ampliació de voreres al carrer Fra Francesc d’Eiximenis, al número 8 (vivendes de la Moritz); l’adaptació dels passos de vianants de l’encreuament de Fra Francesc d’Eiximenis amb Conestable de Portugal; el reasfaltatge del carrer Fra Francesc d’Eiximenis, en el tram comprès entre el carrer la Mina i el carrer Comte Montemolín; el reasfaltatge del carrer Conestable de Portugal; i, finalment, la reparació i ampliació d’escocells de l’arbratge viari en l’àmbit del carrer Fra Francesc d’Eiximenis i Conestable de Portugal.

Durant els dies previstos dels treballs d’ampliació de voreres al carrer Fra Francesc Eiximenis, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles en el tram de vial frontal a la vorera afectada, en els números 9 i 11, i es veurà afectat l’accés a la zona d’estacionament comunitari d’aquest àmbit de carrer. Una vegada acabades les actuacions d’ampliació es realitzarà la planificació de la resta de treballs previstos en les millores.

Notícies relacionades

Quant a la fase d’asfaltatge dels vials, els accessos als carrers afectats es mantindran tancats de les 8.00 a les 18.00 h i s’obrirà el pas de vehicles als veïns en la resta de l’horari perquè puguin utilitzar exclusivament els aparcaments privats.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO