Alumnat de 5è i 6è de primària

La policia local de Parets inicia les xerrades sobre assetjament a les escoles del municipi

L’objectiu de les sessions és prevenir el fenomen entre nens i joves de la ciutat

La policia local de Parets inicia les xerrades sobre assetjament a les escoles del municipi

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia local de Parets (Vallès Oriental) ha reprès aquesta setmana, el dilluns 3 d’octubre, les xerrades sobre assetjament a les escoles del municipi amb l’objectiu de prevenir el fenomen entre els nens i joves del municipi. Les sessions de la policia local als centres educatius són fruit del treball conjunt de les regidories d’Educació i Seguretat del consistori.

El sergent de la policia local, Jordi Galera, és l’encarregat d’impartir la xerrada i ha destacat que «ha anat molt bé; primer comencem trencant el gel i preguntant a l’alumnat què és per a ells i com explicarien l’assetjament escolar o ‘bullying’. Després, som nosaltres els que més tècnicament parlem del fenomen analitzant, entre d’altres, les característiques i els diferents tipus d’agressions que es poden donar. La sessió d’avui ha sigut molt participativa i els nens i nenes han preguntat molt».

Notícies relacionades

Totes les xerrades d’assetjament escolar que fa la policia local de Parets s’imparteixen concretament a l’alumnat de 5è i 6è de primària. La sessió d’ahir es va fer a 25 alumnes de l’Escola Pompeu Fabra i, al llarg dels pròxims dies, es repetirà a l’Escola Municipal Pau Vila.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO