Aquest dimarts

La Policia de Parets deté un home que agredia la seva dona a la via pública

El detingut moments abans havia pres foc a l’entrada d’un edifici del municipi

La Policia de Parets deté un home que agredia la seva dona a la via pública

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia de Parets (Vallès Oriental) ha detingut aquest dimarts, 27 de setembre, un home acusat per un presumpte delicte de violència de gènere a la via pública.

La intervenció policial va ser ahir, pels volts de les 14 hores, quan els agents del cos de seguretat local van rebre un avís que una bombona de gas butà estava cremant a l’entrada d’un edifici a la ciutat.

En el lloc dels fets, els agents hi van intervenir amb extintors i van apagar el petit incendi. Després d’aquest primer avís, la policia local va rebre una segona trucada alertant que un home estava agredint una dona enmig de la via pública. La Policia hi va desplaçar una altra patrulla i va ser llavors quan es va procedir a la detenció de l’individu, a qui s’acusa d’un presumpte delicte de violència de gènere.

Notícies relacionades

Segons fonts policials, el detingut és un veí de Montmeló i la víctima, la seva companya sentimental, a més, amb les investigacions posteriors s’ha pogut esbrinar que es tractava del mateix individu que havia calat foc a la bombona de gas.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO