Aquest diumenge

Més de 400 persones es reuneixen en la Diada de la Bicicleta de Parets

La jornada ha estat dirigida per a tota la ciutadania, amb un recorregut de 10 km entorn del municipi

Més de 400 persones es reuneixen en la Diada de la Bicicleta de Parets

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest diumenge, 25 de setembre, ha tingut lloc la nova edició de la Diada de la Bicicleta de Parets del Vallès (Vallès Oriental), en què han participat un total de 415 persones. La jornada ha estat dirigida per a un públic de totes les edats, amb un recorregut de 10 km entorn del municipi i el punt de sortida i arribada des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

La Diada de la Bicicleta es tracta d’una ruta popular de baixa dificultat, en què tots els participants reben una bossa d’obsequis i aquest any, a més, es van esquivar dues bicicletes.

Aquest any, l’esdeveniment ha estat organitzat per l’entitat Bikers Parets i l’Ajuntament de Parets. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va felicitar l’entitat organitzadora «per aconseguir aplegar més de 400 persones malgrat la previsió meteorològica. Un any més han aconseguit que Parets disfrutin d’una fantàstica matinal en família i amb la pràctica esportiva com a protagonista».

Notícies relacionades

Per la seva banda, el president de l’entitat organitzadora Bikers Parets, David Arranz, va voler mostrar com de satisfets estaven, ja que «és el que ens agrada, que la gent vingui a disfrutar de la bicicleta i passar un bon dia pedalant. Respecte a l’any passat, el recorregut és el mateix, però hem esquivat dues bicicletes en comptes d’una i hem entregat més obsequis pels participants».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO