Incidències

L’Ajuntament de Parets ha solucionat en mig any un miler d’infraccions a la via pública

Des del gener del 2022 fins al 31 de juliol del mateix any, s’han tancat 986 incidències, una xifra superior al 10% corresponent a l’any 2021 (892) en la mateixa data

L’Ajuntament de Parets ha solucionat en mig any un miler d’infraccions a la via pública

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) ha donat a conèixer les dades sobre incidències a la via pública del municipi. Des del gener del 2022 fins al 31 de juliol del mateix any, s’han tancat 986 incidències, una xifra superior al 10% corresponent a l’any 2021 (892) en la mateixa data.

En el dia d’avui encara estan obertes un centenar d’incidències que ja estan en tràmit de valoració, resposta i solució. Els principals àmbits d’actuació d’incidències a la via pública de Parets són relacionades amb la senyalització (166), les rajoles (116), elements relacionats amb el verd urbà (114) i amb el mobiliari (101).

L’alcalde de Parets del Vallès i regidor de Via Pública, Francesc Juzgado, afirma que «la via pública és el primer que la ciutadania es troba quan surt de casa. Estem satisfets de la col·laboració de les nostres veïnes i veïns que, més enllà de les nostres actuacions pròpies des del servei, es dirigeixen a nosaltres quan detecten alguna anomalia».

Notícies relacionades

Per la seva banda, Francesc de la Torre, coordinador de Barris, afegeix que «cada vegada són més les paretanes i els paretans que fan ús del servei d’incidències i que s’adrecen al seu regidor de barri corresponent. Sempre es prioritzen les actuacions més importants i s’actua amb la màxima celeritat possible. Si segueix aquesta tendència, al finalitzar aquest any haurem incrementat en més d’un 20% les actuacions i respost a totes les incidències que ens arriben a través dels diferents canals de contacte amb la ciutadania».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments