Agost

Aquests són els horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de Parets

L’Oficina d’Atenció Ciutadana es mantindrà oberta tot el mes d’agost en horari de matins

Aquests són els horaris d’estiu dels serveis i equipaments municipals de Parets

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) dona el tret de sortida a l’horari d’estiu en diversos serveis i equipaments municipals durant el mes d’agost.

Per a les consultes generals, el consistori, dirigeix els veïns a l’ Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a la plaça de la Vila, que es mantindrà oberta tot el mes en horari de matins (de 9.00 h a 14.00 h) de dilluns a divendres.

D’altra banda, la Biblioteca i les oficines de Can Rajoler, així com la Biblioteca i el Casal Can Butjosa, tanquen les seves portes fins al mes de setembre. També deixarà la persiana baixada fins al novè mes de l’any el Casal de Joves Cal Jardiner.

Les instal·lacions esportives tancaran parcialment. A partir del 22 s’obrirà el pavelló i el camp de futbol perquè alguns equips puguin entrenar i, a partir del 15 d’agost, tornarà a estar activa la piscina Miquel Luque. En canvi, les pistes exteriors i d’atletisme es mantindran obertes tot el mes.

Notícies relacionades

El cementiri municipal obrirà en horari especial de dilluns diumenge de 9.00 h a 13.00 h però es mantindrà tancat durant les tardes. Per la seva banda, la ‘Deixalleria’ obrirà els dimarts de 16.00 a 19.00 h i de dimecres a diumenge de 8.00 a 14.00 h.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO