Servei Local d’Ocupació de Parets

Parets aprova una nova línia de subvencions de 90.000 euros per a l’ocupació

La quantia de la subvenció varia tenint com a referència la jornada completa i el temps de contractació

Parets aprova una nova línia de subvencions de 90.000 euros per a l’ocupació

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El govern Parets (Vallès Oriental) ha aprovat en l’última Junta de Govern una nova línia de subvencions de 90.000 euros per contractar persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP).

Per optar a l’11a convocatòria de les subvencions, s’ha de complir un requisit: formalitzar un contracte laboral amb una persona usuària de l’SLOP que busqui feina.

La quantia de la subvenció varia tenint com a referència la jornada completa i el temps de contractació. Per tant, en el cas d’una contractació indefinida, és de 2.200 euros per donar feina a homes d’entre 30 i 45 anys; de 2.700 euros, a persones de més de 45, a joves d’entre 16 i 29 i a dones, i de 3.200 euros, a persones de més de 55 o quan és la primera contractació del treballador.

En el cas dels contractes de sis mesos, és de 1.000 euros per contractar homes d’entre 30 i 45 anys; de 1.400 euros, a persones de més de 45, a joves d’entre 16 i 29 i a dones, i de 1.900 euros, a persones de més de 55 o en primera contractació.

Notícies relacionades

Antonia Fernández, regidora de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Indústria afirma que «des de l’SLOP continuem implementant totes les accions i partides que ajudin a fomentar la creació de feina per a paretans i paretanes».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO