En línia

Les competicions federades i els esdeveniments esportius locals comencen a retransmetre’s per tvParets

S’han instal·lat càmeres dotades amb sistemes d’intel·ligència artificial als dos pavellons municipals i al camp de futbol

Les competicions federades i els esdeveniments esportius locals comencen a retransmetre’s per tvParets
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

tvParets, el nou canal audiovisual de l’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental), ja ha començat a retransmetre en directe les competicions federades i els esdeveniments esportius municipals.

A finals de l’any passat, el consistori firma un conveni amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per retransmetre els esdeveniments a través d’EsportPlus.TV. Ha sigut a partir d’aquest dissabte passat –22 de gener– que també es podran veure en directe i en obert a través de tvParets.

Per a això s’han instal·lat càmeres dotades amb sistemes d’intel·ligència artificial als dos pavellons locals i al camp de futbol –tot i que de moment només es poden veure en viu els partits dels pavellons pròximament també es podran veure els de futbol–.

Notícies relacionades

«L’objectiu de la iniciativa és visibilitzar i promoure l’esport amateur i de base», apunti el regidor d’esports, Alejandro Villena. És per això, recalquen des del consistori, que «volen donar recolzament a les entitats mitjançant la difusió dels partits i els actes que organitzen».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO