De més de 65 anys

Es constitueix el Consell Municipal de Persones Grans de Parets

L’espai pretén implicar les persones grans en la vida política, econòmica, cultural, esportiva i social del municipi

Es constitueix el Consell Municipal de Persones Grans de Parets

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell Municipal de Persones Grans de Parets (Vallès Oriental) es va constituir a la Sala Basart Cooperativa el 8 d’octubre.

El Consell és un òrgan que vol canalitzar la participació ciutadana dels més grans de 65 anys i té per objectiu implicar aquest col·lectiu en la vida política, econòmica, cultural, esportiva i social del municipi.

La creació d’aquest òrgan municipal es va aprovar fa més d’un any, en el Ple municipal del 27 de febrer del 2020. A principis d’aquest any les persones usuàries dels casals municipals de persones grans (Sant Jordi, Ca n’Oms i Asoveen) van votar els seus representants, una dona i un home per cada casal.

«És una aposta important»

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha volgut felicitar tot el municipi per tenir constituït aquest Consell «que és una aposta important, l’objectiu és no espatllar l’experiència d’aquest col·lectiu, que té molts coneixements i que han de traslladar propostes noves i de millora perquè des de l’ajuntament en prenguem nota i anem millorant la vida de la gent gran del municipi». 

D’altra banda, la regidora de Persones Grans de l’Ajuntament de Parets, Maria Gorina, s’ha mostrat molt contenta davant la constitució d’aquest òrgan.

Notícies relacionades

«Hem pogut observar que els representants estan molt actius, amb moltes ganes de treballar, presentar propostes i idees, que era el que nosaltres esperàvem», ha afegit.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO