A l’agost i el setembre

Parets reforma l’Avinguda de Catalunya per millorar la seguretat viària

Les obres començaran a l’agost i el cost de les millores és de 464.403,52 euros

Parets reforma l’Avinguda de Catalunya per millorar la seguretat viària

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) i la Diputació de Barcelona realitzaran diferents actuacions a l’Avinguda de Catalunya per millorar la seguretat en matèria de circulació. El treball en conjunt començarà a l’agost i el cost de les millores és de 464.403,52 euros, dels quals l’Ajuntament n’assumirà 42.005,16.

Les mesures s’agrupen en deu actuacions puntuals de diferent naturalesa: creació d’encreuaments elevats, implantació de semàfors, construcció d’illes físiques en punts crítics, implantació de diferents passos de vianants i elements reductors de velocitat.

Les obres de millora

La primera de les actuacions de millora previstes és una illa de vianants per reordenar la circulació a l’encreuament de la pujada de Lluís Companys amb l’Avinguda de Catalunya. S’habilitarà un semàfor que regularà el pas alternatiu per no tallar en cap moment la circulació el temps que durin les obres.

Altres millores previstes, a partir del mes de setembre, són els passos de vianants a l’altura de l’Avinguda de Catalunya amb el carrer Dos de Maig, el de Rius i Taulet i Condestable de Portugal, el de Pere Castells, un altre passant el CAP a l’altura del quiosco de l’ONCE i un altre abans del parc Sot d’en Barriques.

En aquest cas la circulació sí que es veurà afectada i s’oferiran diferents alternatives en cada cas per garantir la circulació fluida. D’altra banda, a la rotonda de Pau Casals amb l’Avinguda de Catalunya, es farà una nova rotonda i un altre encreuament de vianants.

Millora per a la seguretat viària

Per l’alcalde de Parets del Vallès i regidor de la Via Pública, Francesc Juzgado, «es tracta d’una bona notícia per a Parets, que millorarà molt la seguretat per als vianants a l’Avinguda Catalunya, una de les vies principals que travessa tot el nostre poble. Volem que les carreteres que travessen Parets es converteixin en carrers urbans on convisquin amb total seguretat conductors i vianants»

Notícies relacionades

Actualment, la Diputació de Barcelona és titular de la carretera BV-1604, al municipi de Parets, que és gestionada a través de la Gerència de Serveis i Infraestructures Viàries i Mobilitat i un dels seus principals objectius consisteix en la millora de la seguretat viària de la xarxa de carreteres locals.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO