Atenció veïnal

L’Ajuntament de Parets atén 800 incidències el primer semestre de l’any

Al llarg del 2021 s’han rebut 772 incidències, 620 ja s’han resolt i 152 continuen obertes en via de resolució

L’Ajuntament de Parets atén 800 incidències el primer semestre de l’any

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental), a través del projecte Conselleries de Barri, resol incidències que els veïns i veïnes detecten i notifiquen al consistori. Al llarg del primer semestre del 2021, l’ajuntament ha rebut 772 incidències, 620 ja s’han resolt i 152 continuen obertes en via de resolució.

El coordinador de les Regidories del Barri, Francesc de la Torre, considera que «l’alt nombre d’incidències resoltes es deu a l’atenció personalitzada de tots els regidors i regidores de l’equip de govern que es desplacen fins al lloc de la incidència si així ho demana el veí. També per la gran tasca dels tècnics i coordinadors del Servei d’Incidències i Via Pública de l’Ajuntament, àrea que depèn de l’alcalde i regidor, Francesc Juzgado».

Les actuacions que es porten a terme són fuites d’aigua, neteja d’herbes de camps en diferents carrers, col·locació de senyals de circulació, infraestructures públiques que tenen algun tipus de defecte, entre d’altres. Accions que ajuden a millorar la convivència i la vida dels habitants del municipi del Vallès.

Tres modalitats

Actualment, les reunions es plantegen en tres modalitats: en una reunió presencial entre el ciutadà i el regidor a l’Ajuntament, el regidor es desplaça in situ per estudiar la problemàtica que planteja el ciutadà o en una reunió telemàtica entre el ciutadà i el regidor.

El contacte amb els regidors del barri es pot fer per correu electrònic o a través del número de telèfon que facilita el consistori. Els electes adapten les reunions en funció de les necessitats de la ciutadania i de les mesures vigents en el moment amb motiu de la situació sanitària.

Notícies relacionades

En funció de l’evolució de la pandèmia l’equip de govern recuperarà les trobades veïnals.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO