Canal municipal

Neix tvParets, el nou canal audiovisual del municipi

La primera retransmissió del canal serà el pregó de la Festa Major de Parets i serà en obert

Neix tvParets, el nou canal audiovisual del municipi

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) posa en marxa el canal de comunicació tvParets. La primera retransmissió serà el pregó de la Festa Major a través de la pàgina web oficial del canal. El dissabte 24 de juliol, a les 10.15 h, s’iniciarà la retransmissió i a les 10.30 h, es podrà veure el pregó.

El canal té com a missió oferir a la ciutadania de Parets un servei públic en obert, de proximitat i compromès amb els principis ètics i democràtics.

La vicealcaldessa i regidora de comunicació, Casandra García, explica que «el nou canal audiovisual és un projecte que neix amb molta il·lusió, un projecte pensat per a tothom i amb la voluntat que sigui part de la vida quotidiana del poble. Volem que, igual que a la ràdio, el canal compti amb col·laboradors i programes de gent del municipi».

El canal, segons el consistori, vol generar continguts de qualitat que informin els ciutadans de l’actualitat per fomentar la participació de la vida pública, amb esperit crític i constructiu. No es presenta com un mitjà tancat, sinó com un canal en construcció.

Notícies relacionades

García insisteix que «és un projecte de futur que es nodreix de RAP107 i de les notícies de ‘Parets al dia’. En definitiva, obrim un canal audiovisual exclusivament local que neix amb la voluntat d’anar creixent de la mà amb tots, d’entitats culturals i esportives, del comerç i de les empreses i ciutadans de Parets».

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO