Nit del 23 de juny

L’Ajuntament de Parets posa el focus en la prevenció d’incendis per a aquest Sant Joan

S’avançarà l’horari de recollida de residus a les 17h i no es posaran les plataformes de la zona del Barri Antic

L’Ajuntament de Parets posa el focus en la prevenció d’incendis per a aquest Sant Joan
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de la tradicional celebració de la Revetlla de Sant Joan la nit del pròxim dimecres 23 de juny, l’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) ha preparat una sèrie d’accions que posen el focus en la prevenció dels possibles incendis que poden produir-se.

Així, centrant-se en matèria de residus i infraestructures, s’avançarà l’horari de recollida de residus a les 17h i no es posaran les plataformes de la zona del Barri Antic, al seu lloc s’instal·laran contenidors de residus sòlids urbans i galledes de fracció orgànica als punts habituals.

També està previst que els iglús de paper quedin buits el dia anterior, així com el dels envasos. «Estem preveient tots els escenaris possibles per avançar-nos a possibles incendis. Fa molta calor i hem d’estar preparats per oferir tots els serveis habituals sense risc per la via pública ni per ningú», ha declarat l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado.

«Si utilitza pirotècnia, no utilitzi gel hidroalcohòlic»

D’altra banda, Protecció Civil comptarà amb un vehicle de 1.000 litres d’aigua, un altre amb 500 i un tercer per a tasques logístiques. Aquest últim estarà format per sis voluntaris de Protecció Civil en coordinació amb agents de la Policia Local.

L’Ajuntament de Parets recorda que si s’utilitza pirotècnia no es podrà utilitzar gel hidroalcohòlic sinó que s’haurà d’utilitzar aigua i sabó. El consistori també ha ressaltat la importància de comprar productes homologats, de no guardar els petards a les butxaques i de llegir les instruccions de cada article.

Notícies relacionades

Per part seva, el responsable de Protecció Civil de Parets, Pepe Méndez, ha comentat una sèrie de recomanacions per a una Revetlla segura a través de la ràdio municipal. La intervenció de Méndez pot escoltar-se ‘online’.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO