‘Enamora’t de Parets’

Parets reivindica el patrimoni municipal a la seva nova campanya per atraure el turisme

Es portaran a terme quatre accions que persegueixen fer valer el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural de la ciutat a més de donar a conèixer l’entorn natural i l’oferta gastronòmica i cultural del municipi

Parets reivindica el patrimoni municipal a la seva nova campanya per atraure el turisme
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta setmana l’Ajuntament de Parets (Vallès Oriental) ha presentat la nova campanya de turisme i promoció de la ciutat, Enamora’t de Parets, l’objectiu de les quals és «fer valer el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural de la ciutat així com donar a conèixer l’entorn natural i l’oferta gastronòmica i cultural del municipi».

Així, durant el 2021 es portaran a terme quatre accions que persegueixen redescobrir Parets als veïnsde la ciutat i, al seu torn, atraure el turisme de fora del municipi.

La primera serà un concurs de dues entrades dobles per a l’espectacle Els gossos de Nelson Valente. Aquells que hi vulguin participar hauran de pujar una foto a Instagram amb el ‘hashtag’ #enamoratdeparets i etiquetar el compte de l’Ajuntament. La foto amb més ‘m’agrada’ serà la guanyadora. El concurs estarà actiu del 29 d’abril al 13 de maig.

La segona acció, explica el consistori, serà un concurs que involucrarà el sector de la restauració i els comerços del municipi; la tercera consistirà en un joc de pistes; finalment, en el marc de la quarta acció es crearà un joc de taula amb la participació de les escoles i famílies de la ciutat.

Facilitar l’accés a la Tipel

D’altra banda, la regidora de Patrimoni Cultural, Rosa Martí, ha aprofitat la presentació de la campanya per anunciar la proposta de construcció d’una passarel·la per «contemplar» les pintures de l’antiga fàbrica Tipel.

El consistori vol impulsar la construcció d’aquesta estructura amb tal de facilitar la visita dels murals pop-art, fets a principis dels anys 70 per Eduardo Arranz-Bravo i Rafael Bartolozzi.

Notícies relacionades

Martí ha apuntat que la voluntat del govern és que l’obra vagi a càrrec de l’estudi d’arquitectes RCR, guardonats amb el premi Pritzker i coneguts pels seus projectes integrats a l’entorn.

Més notícies de Parets  a l’edició local d’EL PERIÓDICO