Sant Jordi 2021

Parets prepararà un receptari per a dracs per alimentar el que s’ha allotjat a la ciutat

  • Cada centre educatiu escollirà un menú complet amb un primer plat, un segon i unes postres

  • Posteriorment, un grup d’artistes locals s’encarregaran d’il·lustrar-lo per poder imprimir-los en gran format i muntar una exposició

Parets prepararà un receptari per a dracs per alimentar el que s’ha allotjat a la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consistori de Parets ha unit les escoles, biblioteques i artistes de la localitat per confeccionar un llibre de receptes que servirà per alimentar el drac de Sant Jordi que s’ha allotjat a l’espai natural de Gallecs i evitar així que es mengi els veïns de la ciutat.

A través d’un vídeo informatiu, la narradora oral Mon Mas, demana ajuda als nens i nenes perquè escriguin receptes que puguin alimentar el drac. Per poder afrontar la tasca, dos especialistes en alimentació de dracs, Rovirix i MCGila, visitaran totes les aules de la ciutat, des de P3 fins a sisè de primària, per explicar els secrets de la nutrició draconiana i fer entrega d’una postal en la qual cada alumne haurà d’apuntar el seu plat.

Per la seva banda, les biblioteques Can Butjosa i Can Rajoler contribuiran aportant informació amb guies de lectura en la qual els petits xefs trobaran una selecció de llibres de dracs, per conèixer-los millor; de cuina, per saber com preparar les receptes; d’ingredients impossibles, per trobar l’element màgic, i de poesia, per amansir la fera.

Notícies relacionades

Cada centre escollirà un menú complet amb un primer plat, un segon i unes postres. Posteriorment, un grup d’artistes locals s’encarregaran d’il·lustrar-lo per poder imprimir-los en gran format i muntar una exposició itinerant per a les escoles. Participaran en el projecte l’Escola Municipal Pau Vila, Lluís Piquer, Pompeu Fabra, Vila Parietes i Acesco.

Més notícies de Parets  a l’edició local d’EL PERIÓDICO