Equipaments municipals

El conveni per a la construcció de l’Institut-Escola de Parets es firmarà abans de l’estiu

  • Quan el conveni estigui validat arrencaran el projecte i les obres de l’equipament

  • El disseny del futur Institut-Escola es realitzarà a partir de les necessitats pedagògiques que marqui la comunitat educativa

  • A través de la Comissió dedicada al projecte es recolliran i adaptaran les sol·licituds d’espais dels docents

El conveni per a la construcció de l’Institut-Escola de Parets es firmarà abans de l’estiu
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès amb l’Ajuntament de Parets a firmar el conveni per a la construcció de l’Institut-Escola abans de l’estiu. El nou centre, apunta el consistori, fusionarà l’Escola Lluís Piquer i l’Institut La Sínia.

Ha sigut en un reunió celebrada amb l’alcalde de Parets, Francesc Juzjado, i la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra García, que diferents responsables del Departament d’Educació han explicat que els tràmits per impulsar l’equipament «segueixen el seu curs» i que «preveuen que el conveni per aprovar la construcció del centre es firmi abans de l’estiu».

Serà quan aquest conveni estigui validat que podran començar el projecte i les obres de l’esperat Institut-Escola paretà.

Braç a braç amb la comunitat educativa

El disseny de l’equipament es realitzarà a partir de les necessitats pedagògiques que marqui la comunitat educativa. Les dues administracions, Generalitat i Ajuntament, manifesten que treballaran per adaptar els interiors del centre al projecte educatiu.

Fa uns mesos, recorda el consistori, es va crear la Comissió del Projecte Institut-Escola que agrupa als equips directius, la regidora d’Educació i als responsables d’Urbanisme i Educació de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

És a través d’aquesta comissió que es recollirà i s’adaptaran les sol·licituds d’espais dels docents, en la mesura que el pressupost i les limitacions espacials i arquitectòniques ho permetin.

Més notícies de Parets a l’edició local de EL PERIÓDICO