Ocupació

Una cinquantena de famílies paretanes afectades pel tancament de la planta de Bosch a Lliçà d’Amunt

  • El tancament de la planta afectarà més de 400 llocs de treball, en concret, 336 llocs de treball directes i un centenar d’indirectes

  • El consistori demana a Bosch un procés de negociació i reindustrialització de la planta, en un manifest de recolzament als treballadors

Una cinquantena de famílies paretanes afectades pel tancament de la planta de Bosch a Lliçà d’Amunt
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets ha firmat un manifest de recolzament als treballadors i treballadores de Bosch, en què demanen a l’empresa un procés de negociació i reindustrialització de la planta per salvar els més de 400 llocs de treball afectats.

Dijous passat, la direcció de l’empresa va comunicar al comitè de treballadors i treballadores la decisió de tancar la planta situada a Lliçà d’Amunt, afectant 336 llocs de treball directes i un centenar d’indirectes. D’entre els 336 afectats directes hi ha una cinquantena de famílies paretanes.

Així, el consistori de Parets demana a Bosch l’obertura d’un procés de negociació i reindustrialització i manifesta el compromís de donar recolzament als treballadors i treballadores per garantir els llocs de treball. L’ajuntament apressa a la implicació de totes les administracions públiques i fa extensiva la petició de buscar una solució a les formacions polítiques del Parlament de Catalunya.

Notícies relacionades

Diumenge passat, según informa el govern local, l’ajuntament es va reunir amb els representants dels treballadors de la planta para sentir de primera mà la situació que viuen i plantejar alternatives al tancament.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO