Crisi Covid

Parets no cobrarà la taxa d’ocupació de les terrasses de bars i restaurants durant el 2021

  • La modificació de l’ordenança entrarà en vigor una vegada finalitzi el terme d’exposició pública

  • L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha insistit en la importància d’aquestes mesures i assegura que les mantindran «mentre duri la situació actual»

Parets no cobrarà la taxa d’ocupació de les terrasses de bars i restaurants durant el 2021
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Durant l’última sessió plenària de l’Ajuntament de Parets, celebrada el 25 de febrer, el consistori va aprovar per unanimitat la suspensió del cobrament de la liquidació de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires en bars i restaurants durant tot el 2021.

La modificació de l’ordenança, explica el consistori, entrarà en vigor una vegada finalitzi el terme d’exposició pública.

L’alcalde del municipi, Francesc Juzgado, ha insistit en la importància d’aquest tipus de mesures i assegura que les mantindran «mentre duri la situació actual». El regidor també ha manifestat la voluntat de «continuar recolzant el sector comercial amb un altre tipus d’ajuts directes per minimitzar l’impacte de la crisi derivada de la pandèmia».

Notícies relacionades

Així, amb aquesta iniciativa, el consistori pretén «protegir i recolzar» el teixit productiu, social i el sector de la restauració i facilitar la recuperació de l’activitat econòmica municipal.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA