Davant la pandèmia

Parets reforçarà la neteja urbana per prevenir contagis amb una màquina d’aigua a pressió

  • La iniciativa pretén minimitzar i evitar la propagació de la Covid

  • Actualment s’està estudiant quina és la millor oferta i s’està treballant per incorporar una partida per a l’adquisició d’una màquina nova

  • L’alcalde del municipi, Francesc Juzgado, ja ha realitzat una prova de funcionament d’aquest tipus de maquinària

Parets reforçarà la neteja urbana per prevenir contagis amb una màquina d’aigua a pressió
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets preveu multiplicar els esforços en la neteja i desinfecció de la via pública amb la compra d’una màquina netejadora d’aigua a pressió. Amb aquesta iniciativa, el consistori, pretén minimitzar i evitar la propagació de la Covid-19.

Actualment, expliquen des del govern local, s’està estudiant quina és la millor oferta i s’està treballant per incorporar una partida en els pressupostos per adquirir una màquina d’aigua a pressió nova.

En aquest sentit, l’alcalde del municipi, Francesc Juzgado, va assistir a finals de la setmana passada a una prova d’una màquina d’aquest tipus. El regidor afirma que «una de les nostres prioritats és reforçar la neteja i desinfecció dels carrers, especialment en aquests temps de pandèmia. És per això que estem provant nous sistemes que ens permetin millorar i avançar en aquesta línia».

Notícies relacionades

Jutzgado s’ha mostrat satisfet després de les proves realitzades, ja que la màquina, «100% eco i molt silenciosa», permet la neteja tant del paviment com de les fulles i escombraries que hi ha a la via pública.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA