Acte institucional

L’Ajuntament de Parets organitza un acte en honor al recentment desaparegut exalcalde Sergi Mingote

  • L’acte serà demà, dimecres, 20 de gener, a les 18 hores, a la plaça de la Vila

  • Representants de la família i de l’ajuntament hi diran unes paraules acompanyats d’interpretacions musicals

L’Ajuntament de Parets organitza un acte en honor al recentment desaparegut exalcalde Sergi Mingote
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets ha organitzat un acte institucional en memòria de l’alpinista i exalcalde Sergi Mingote, que va perdre la vida dissabte, 12 de gener, en el seu ascens al cim del K2.

L’acte se celebrarà demà, dimecres, 20 de gener, a les 18 hores, a la plaça de la Vila. Representants de la família i de l’ajuntament hi diran unes paraules acompanyats d’interpretacions musicals.

Per tal de complir les mesures per a la contenció de la Covid, l’aforament serà limitat. L’acte es retransmetrà en directe a la web municipal, la pàgina de Facebook i el canal de Youtube de l’ajuntament.

Condol

Mingote va ocupar l’alcaldia de Parets del Vallès entre el 2011 i el 2018 i, prèviament, havia sigut regidor del PSC des del 2003.

Des del consistori, han lamentat aquesta «gran pèrdua» i han agraït a Mingote la tasca de servei al municipi, com a regidor i alcalde, pel seu compromís amb Parets i, en la seva faceta d’alpinista, «per haver portat el nom de ciutat als pics més alts del món».

Notícies relacionades

D’altra banda, el consistori ha obert un llibre de condol digital perquè tot el qui vulgui pugui publicar un missatge de record i expressar el seu condol.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA