Pfizer-BioNTech

Encarna Martínez, de 88 anys, primera resident vacunada de Covid a Parets

  • En total, 41 avis/as i 58 treballadors de la Residència Pedra Serrada han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid

  • D’aquí tres setmanes, les 99 persones vacunades a la residència paretana rebran la seguna dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech

Encarna Martínez, de 88 anys, primera resident vacunada de Covid a Parets
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els usuaris i professionals de la Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès ja han rebut les primeres dosis de la vacuna de Pfizer-BioNTech. La primera resident vacunada ha sigut Encarna Martínez, de 88 anys.

En total, 41 avis/as i 58 treballadors de Pedra Serrada han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid. La primera professional a rebre-la ha sigut Núria Brulles, infermera responsable higienicosanitària del centre.

Les vacunes administrades, de Pfizer-BioNTech, requereixen dues dosis. Per això, les 99 persones vacunades aquesta setmana a la residència paretana rebran una segona dosi d’aquí tres setmanes.

Notícies relacionades

Segons ha explicat el consistori, el personal sanitari és l’encarregat de posar les vacunes, que són gratuïtes, mitjançant una injecció al braç.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA