Cultura

La nova temporada d’espectacles de Parets arrencarà amb un concert de Buhos

  • ‘Teràpia Col·lectiva’ és el primer espectacle per a teatres de Buhos, que es podrà veure a Can Rajoler el 22 de gener
  • Les obres que s’han vist posposades al llarg d’aquest any amb motiu de la pandèmia s’han reprogramat per al primer semestre del 2021
La nova temporada d’espectacles de Parets arrencarà amb un concert de Buhos
1
Es llegeix en minuts

El grup musical Buhos donarà el tret de sortida al primer semestre de la temporada d’espectacles de Parets amb ‘Teràpia Col·lectiva’, el primer espectacle per a teatres del grup de Calafell. Serà el 22 de gener, a les 20.30 hores al teatre Can Rajoler.

Durant la temporada vinent, l’escenari del teatre de Parets, anuncia el consistori, acollirà obres de «tots els gèneres» i dirigides a «tots els públics». Destaquen els concerts de ‘Haiw Whip’, a càrrec de Koko-Jean & The Tonics ft. Dani Nel·lo; Meritxell Neddermann; o la gira presentació del nou àlbum de Queralt Lahoz.

També hi haurà espai per a l’humor sarcàstic amb espectacles com ‘Greenpiss’ d’Yllana; ‘Encara hi ha algú al bosc’, de Teatre de l’Aurora; el muntatge ‘Els darrers dies de la Catalunya Republicana’, de Terra Teatre; i ‘Els Gossos’ de la companyia Sala Tron.

Reprogramats els espectacles posposats per la Covid

Les obres que es van veure posposades amb motiu de la pandèmia s’han reprogramat per al primer semestre del 2021. Així, es podrà veure a Can Rajoler, ‘Monroe-Lamarr’, de TNC-Velvet Events, el 7 de febrer, i ‘La meva lluita’ d’Antonia San Juan, el 2 de maig.

D’altra banda, també es podrà assistir als espectacles d’humor del cicle del Cafè Teatre amb els espectacles: ‘Col·loqui’, ‘El gallardo español’, de Peyu; ‘Un tal Shakespeare’, de Marcel Tomàs & Cascai; i ‘Be God Is’, d’Espai Dual.

Notícies relacionades

La venda d’entrades, úniques per a cada espectacle, serà online i es posarà en marxa el 13 de gener. Així mateix, també es podran adquirir al mateix teatre una hora abans de cada representació i, excepcionalment, a les oficines de Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 hores.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA