Solidaritat

El Consell de Nens de Parets impulsa una recollida de joguines per a entitats solidàries

  • Les joguines es podran donar fins al pròxim 29 de desembre
  • Les donacions es poden dipositar a la Piscina Municipal Miguel Luque i al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez
  • Una vegada desinfectades, les joguines es donaran a Creu Roja, Càritas Parets i a l’Associació Parets contra el Càncer
El Consell de Nens de Parets impulsa una recollida de joguines per a entitats solidàries
1
Es llegeix en minuts

El Consell de Nens de Parets, en el marc del projecte que s’està desenvolupant aquest curs, ‘Soc de Parets, soc activista’, els regidors i regidores, juntament amb entitats solidàries locals, han organitzat una recollida de joguines que tindrà lloc fins al pròxim 29 de desembre.

La recollida, explica el consistori, es portarà a terme aprofitant que durant les vacances de Nadal es renoven algunes de les joguines.

Així, els nens i nenes del Consell demanen als veïns de Parets que donin les joguines que no utilitzin perquè arribin a altres nens que les puguin necessitar. Les joguines, aclareixen, poden ser noves o de segona mà, sempre que estiguin en bon estat.

Funcionament de les donacions

Les joguines, que es destinaran a Creu Roja, Càritas Parets i a l’Associació Parets contra el Càncer, es podran dipositar a la Piscina Municipal Miguel Luque (de 8 a 21 h, excepte el 24 de desembre que serà de 8 a 15h) o al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez (de 9 a 13 h i de 15 a 21 h, excepte dies festius i el 24 de desembre).

Notícies relacionades

Seran els mateixos membres del Consell de Nens els que recolliran les joguines i s’encarregaran de desinfectar-les i donar-les a les entitats corresponents.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA