ACTIVITATS NATURALESA

L'Escola de Natura de Parets engega el programa d'activitats de tardor

Se celebraran diferents activitats emmarcades en el coneixement de la naturalesa, la biologia, espècies invasores i l'entorn natural

Les places per a cada activitat seran limitades i requeriran d'inscripció prèvia via telefònica (935.621.794) o mitjançant la pàgina web de l'Escola

101109-vistes-parets-generals 2

101109-vistes-parets-generals 2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès organitza, dins del marc del seu programa de tardor, diferents activitats emmarcades en el coneixement de la naturalesa, la biologia i l’entorn que ens envolta.

Així mateix, els pròxims dies 30 i 31 d’octubre, la mateixa Escola de la Natura acollirà un curs que té per objectiu «aprendre a identificar els animals amfibis, les espècies més habituals, el seu hàbitat i la seva biologia». En concret, el dia 30 se celebrarà la sessió teòrica i el dissabte 31 es farà una sortida pràctica.

El dissabte 7 de novembre, d’11 a 13 h se celebrarà una sortida per al «coneixement de la problemàtica de les espècies invasores». En aquest cas tindrà lloc a l’estany situat a l’Av. Francesc Macià. D’altra banda, el diumenge 15 del mateix mes i a la mateixa hora tindrà lloc «la neteja d’ecosistemes naturals» a la Torre de Malla.

També, dins del marc de les activitats de tardor, s’inclou la plantada d’arbres celebrada el passat 16 d’octubre, en la qual es van plantar 31 nous arbres i 60 plantes medicinals en l’espai de Can Serra.

Places limitades i mesurades de seguretat

Les places per a cada activitat, explica l’Ajuntament, seran limitades i requeriran d’inscripció prèvia via telefònica (935.621.794) o mitjançant la pàgina web de l’Escola.

Notícies relacionades

En aquest sentit, el consistori ha posat èmfasi en recordar que «totes les activitats hauran de respectar les mesures d’higiene i seguretat establertes per les autoritats per a la prevenció de la Covid-19».

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA