MILLORES MUNICIPALS

Parets finalitza la pavimentació i adequació del cementiri municipal de cara a Tots Sants

En concret, s'han substituït els dos parterres de terra a l'entrada antiga del cementiri per un paviment de llamborda de formigó

Paral·lelament, s'ha aprofitat aquesta intervenció per renovar les tuberies de desaigüe de l'espai i adequar el paviment en altres trams

cementiri-parets-valls

cementiri-parets-valls

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets ha finalitzat la pavimentació del cementiri municipal i «adequa l’espai per rebre les visites amb motiu de Tots Sants». La intervenció, en què s’ha aprofitat per realitzar altres millores, ha tingut un cost de 36.000 euros.

En concret, explica el consistori, s’han substituït els dos parterres de terra a l’entrada antiga del cementiri per un paviment de llamborda de formigó.

Les obres s’han efectuat al llarg d’aquesta setmana, coincidint amb la preparació de l’equipament per al dia de Tots Sants.

Renovació de tuberies i adequació d’altres trams

Paral·lelament, informa l’ajuntament, s’ha aprofitat aquesta intervenció per renovar les tuberies de desaigüe de l’espai.

Notícies relacionades

D’altra banda, també s’ha adequat el paviment de tres trams de l’escala i del perímetre de dues jardineres situades a la zona dels columbaris.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA