CULTURA

Gira a través de 'streaming' 'La mirada dels altres', el cicle de cine solidari a Parets

El cicle compta amb la col·laboració d'Altarab, una entitat nascuda el 2003 amb la finalitat de promoure i difondre la cultura africana a Espanya entre d'altres

'La mirada dels altres' pretén «sensibilitzar mitjançant el cine i donar visibilitat al fet de migrar, conèixer i reconèixer el treball de directors estrangers»

181006-la-mirada-dels-altres-web10

181006-la-mirada-dels-altres-web10

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets acull una nova edició del cicle de cine solidari ‘La mirada dels altres’, un projecte d’intercanvi social organitzat pel Servei d’Acollida de l’Ajuntament del municipi vallesà i que pretén «donar a conèixer els moviments migratoris humans».

‘La mirada dels altres’ té per objectiu «sensibilitzar mitjançant el cine i donar visibilitat al fet de migrarconèixer i reconèixer el treball de directors estrangers i entendre que la realitat dels nostres municipis és diversa i que això ens enriqueix culturalment», explica el consistori.

Aquest serà el segon any consecutiu que compti amb la col·laboració d’Altarab, una entitat nascuda el 2003 amb la finalitat de promoure i difondre la cultura africana a Espanya, Amèrica Llatina i al continent africà mitjançant activitats de cooperació cultural.

El cine a casa

Aquest any, les pel·lícules, tant en versió original subtitulada com doblades al castellà, es podran veure des de casa accedint als enllaços compartits per l’Ajuntament.

Els enllaços tindran un temps d’ús limitat, començant aquest dijous 22 d’octubre amb la primera pel·lícula, Idrissa, que es podrà veure fins al 25 del mateix mes. El seguirà Andalouise mon amour, que es podrà veure a partir del 23 d’aquest mes fins al 26. Tancarà el cicle i Djon África, pel·lícula a la qual es podrà accedir des del 24 d’octubre al 27 del mateix mes.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’espectacle de titelles que s’inclou en aquest mateix cicle, se celebrarà al Teatre Can Rajoler el diumenge 25 d’octubre a les 18 h. L’entrada tindrà un cost de 7 euros.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA