MUNTANYISME

El paretà Jordi Domènech presenta el seu llibre 'GR 11'. A reparo'

Domènech narra la seva experiència durant la travessia del Pirineu des de la costa cantàbrica fins a la mediterrània

En compliment del protocol sanitari de la Covid-19, la capacitat de la sala es limitarà a un màxim de 100 persones

parets

parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

GR 11. A reparo, és el primer llibre del paretà Jordi Domènech, que es presentarà dijous 8 d’octubre, a les 19.30 h, a la Sala Basart Cooperativa de Parets del Vallès. La presentació anirà a càrrec del periodista de RAP107, Carles Font.

En aquest primer llibre, Domènech narra la seva experiència durant la travessia del Pirineu, que va fer a peu durant 32 dies de l’any 2017, des de la costa cantàbrica fins a la mediterrània. L’obra, amb més d’un centenar d’imatges, presenta «una reflexió interior de les vivències personals de l’autor durant el recorregut», expliquen des de l’Ajuntament de Parets.

Jordi Domènech, de 57 anys, és un apassionat de la muntanya i ha participat de diverses expedicions a l’Himàlaia, els Andes, les Dolomites, els Alps i la Patagònia. Ha sigut president del Centre Excursionista Parets i del Club d’Activitats de Muntanya de Parets.

Mesures per la Covid

En compliment del protocol sanitari de la Covid-19, la capacitat de la sala serà limitat a un màxim de 100 persones.

Notícies relacionades

«Els assistents hauran de mantenir la distància de seguretat, portar posada la mascareta, fer la neteja hidroalcohòlica de mans i registrar les dades de contacte a l’entrada», assenyalen des del consistori.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA