ACCIONS MUNICIPALS

L'Ajuntament de Parets preveu reobrir la Residència i el Centre de Dia Pedra Serrada a partir del mes de novembre

La FSM executarà i es farà càrrec de la despesa que comportarà l'actuació, uns 50.000 euros. El consistori assumirà les despeses d'ampliació i millora

Es preveu que les actuacions acabin durant el mes d'octubre i només quedi pendent per a la reobertura l'autorització de Salut i Afers Socials

carla-gonzlez

carla-gonzlez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat tenia lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Parets la firma de l’addenda al conveni amb la Fundació Sanitària de Mollet (FSM) per poder portar a terme la sectorització dels espais actuals de la Residència i el Centre de Dia Pedra Serrada i, així, permetre el funcionament dels dos equipaments de forma independent.

Serà la FSM la que executarà i es farà càrrec de la despesa que comportarà l’actuació, aproximadament de 50.000 euros. L’acord també preveu l’arranjament de la cobertura l’adequació pavimentació dels patis  interiors de l’edifici perquè es puguin utilitzar com a zona d’oci per als usuaris de la residència. En aquest cas serà el consistori paretà qui assumirà les despeses d’ampliació i millora.

La regidora de Gent Gran, Montserrat Folguera, posa èmfasi en «la importància de l’adequació del pati. El fet que el pati sigui un espai ben condicionat farà que els usuaris el puguin utilitzar de forma segura i aportarà molt valor a la seva salut».

Les obres arrencaran en els pròxims dies

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, assegurava que «sabem quina és la urgència i que ara és més que necessària aquesta sectorització, que, una vegada finalitzada, ens permetrà demanar l’autorització a les competències sanitàries per poder obrir, sobretot, el centre de dia».

«A més, aquest document és una declaració d’intencions, perquè esperem firmar un altre conveni per executar altres actuacions a la Residència i Centre de Dia Pedra Serrada, en què l’equip de govern coincidim de forma unànime», afegia l’alcalde.

Notícies relacionades

Els treballs d’adequació i arranjament ja s’han portat a terme al llarg de l’anterior setmana i serà durant els pròxims dies quan s’iniciaran les obres. Es preveu que les actuacions acabin durant el mes d’octubre i quedi pendent per a la reobertura l’autorització de Salut i Afers Socials de la Generalitat.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA