INVESTIGACIÓ MUNICIPAL

L'Ajuntament de Parets obre un expedient per un presumpte cas d'estafa d'una treballadora de Ca n'Oms

La presumpta estafadora sembla que va aconseguir «més de 250.000 euros» mitjançant pagaments periòdics de la presumpta víctima per poder saldar una sèrie de deutes

El govern local ha remarcat que la persona acusada no «es tracta d'una treballadora social ni forma part del Departament de Serveis Socials del consistori»

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha anunciat que ha obert un expedient informatiu en relació amb un presumpte cas d’estafa monetària a una àvia d’una treballadora de Ca n’Oms. 

El consistori destaca que la intenció de l’expedient «és esbrinar la veracitat dels fets que s’exposen». La notícia, que publicava el mitjà digital ‘La Revista del Vallès’, afirma que la treballadora va estafar «presumptament més de 250.000 euros» que la presumpta víctima va proporcionar en pagaments periòdics per ajudar la treballadora a saldar una sèrie de deutes. 

La defensa que va presentar la denúncia dels fets es planteja reclamar contra el mateix Ajuntament de Parets com a responsable civil, «perquè l’equipament on es va produir l’estafa és de titularitat local». 

Notícies relacionades

El govern local ha destacat en el seu comunicat que la persona acusada no «es tracta d’una treballadora social ni forma part del Departament de Serveis Socials del consistori». 

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA